»Fejl og utilsigtede hændelser koster sundhedsvæsenet dyrt. Det er vigtigt at få kortlagt, hvilke investeringer der bedst kan betale sig, når vi vil øge patientsikkerheden,« siger professor i sundhedsøkonomi Jakob Kjellberg fra VIVE.

Ny rapport: Disse 12 indsatser giver mest patientsikkerhed I en ny rapport vurderer eksperter effekter og omkostninger ved forskellige indsatser for mere patientsikkerhed. Se hvilke 12 indsatser, der fik flest stemmer.

Patientskader koster hvert år sundhedsvæsenet dyrt. I en ny undersøgelse har 50 eksperter vurderet effekter og omkostninger ved en række forskellige patientsikkerhedsindsatser. Svarene er blevet samlet i en rapport udgivet af VIVE, Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd, og Dansk Selskab for Patientsikkerhed. Helt præcist blev de 50 eksperter bedt om at vælge, hvilke syv indsatser de mener bør indgå i en samlet pakke for at forbedre patientsikkerheden. De følger en liste over de 12 indsatser, der blev valgt flest...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind