Ny forskningsenhed skal trække praksislæger til Nordjylland En forskningsenhed for almen praksis i forbindelse med Aalborg Universitet skal være med til at sikre rekrutteringen af læger til Region Nordjylland. En forskningsleder er nu ansat til at stå for etableringen.

I Odense, Aarhus og København findes en forskningsenhed for almen praksis. Og det gør der nu også snart i Aalborg. I august blev Martin Bach Jensen ansat som forskningsleder, og han skal stå for opbygningen af forskningsenheden. Den skal bl.a. være med til at sikre rekrutteringen til Nordjylland, siger Martin Bach Jensen, som er 51 år og praktiserende læge i Aalborg. »Rekrutteringsmæssigt giver det mulighed for et mere varieret arbejdsliv for dem, der har lyst til det akademiske. Og så...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.