Ny Patientsikkerheds­direktør: Sundheds­væsnet kan altid blive bedre At forbedre sundhedsvæsenet har været Inge Kristensens mål, siden hun fik sit første job i sundhedsvæsenet. Som ny direktør i Dansk Selskab for Patientsikkerhed bliver det nu også hendes fremmeste opgave.

Da Dansk Selskab for Patientsikkerheds årlige Primærsektorkonference løb af stablen i Kolding tidligere i november var det for første gang med selskabets nye direktør Inge Kristensen i spidsen. Efter godt et år som konsulent i Muusmann blev den tidligere sundhedschef i Ballerup i oktober udnævnt til ny direktør i selskabet, hvis formål er at »mindske risikoen for, at patienter kommer til skade i deres møde med sundhedsvæsenet«. Kommunal Sundhed (KS): Hvad var det, der tiltrak dig ved jobbet? »Jeg står op...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.