Nyt initiativ skal minimere medicinfejl Der er for mange fejlmedicineringer i det danske sundhedsvæsen. En række danske myndigheder og organisationer står bag et nyt initiativ, som skal sætte en stopper for de mange medicinfejl.

En række danske myndigheder og organisationer går sammen om initiativet ‘Medicin uden skade’, der er skabt af WHO. Målet er at øge sikkerheden omkring lægemidler og medicinering i Danmark. Det skriver Dansk Selskab for Patientsikkerhed i en pressemeddelelse. Inge Kristensen, direktør for Dansk Selskab for Patientsikkerhed, påpeger, at medicin som udgangspunkt er godt og en hjælp for mange, men at der sker for mange skader. »Isoleret set er de hyppigste skader i sundhedsvæsenet forbundet med medicin. Og det er især...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.