Ny blogger: »Jeg er Rigshospitalets ansigt over for kommunerne«

Ny blogger: »Jeg er Rigshospitalets ansigt over for kommunerne« Helle Høstrup er samordningskonsulent på Rigshospitalet. Hun er ansvarlig for intet mindre end et godt og konstruktivt samarbejde med alle 98 kommuner. Og så er hun ny blogger hos Kommunal Sundhed.

Som højt specialiseret hospital får Rigshospitalet patienter fra hele landet – det vil sige fra alle 98 kommuner. Overvejer man et øjeblik, hvor svært det tværsektorielle samarbejde omkring udskrivninger er for hospitaler, der kun samarbejder med et begrænset antal kommuner, lyder Helle Høstrups job temmelig udfordrende. Hun er nemlig Rigshospitalets samordningskonsulent, og har ansvaret for at sikre, at samarbejdet med 98 kommuner glider uden knaster og konflikter. Fremover blogger Helle Høstrup på Kommunal Sundhed om hverdagen som midtpunkt for den...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind