Minister og lægeformand ønsker gratis MFR-vaccine til voksne De praktiserende lægers formand, Bruno Melgaard Jensen, og sundhedsminister Nick Hækkerup (S) vil gøre det gratis for voksne at blive vaccineret mod mæslinger, fåresyge og røde hunde.

Formand for de praktiserende læger (PLO) Bruno Melgaard Jensen foreslår, at Danske Regioner gør den såkaldte MFR-vaccine mod mæslinger, fåresyge og røde hunde gratis for alle over 18 år, der ikke er blevet vaccineret. Det skriver Danmarks Radio. »Hvis du har for mange uvaccinerede i et samfund, og der så kommer en enkelt til landet med en sygdom som mæslinger, så har du en større risiko for, at sygdommen bliver spredt. Og der er altså tale om sygdomme, som man...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind