Millionbeløb skal sikre bedre trivsel hos skolebørn Trivsel og sundhed skal på programmet for alle danske børn i grundskolen – det skal ske gennem national udrulning af redskabet Skolesundhed.dk, som Trygfonden nu støtter med 24 mio kr.

En bevilling fra Trygfonden på 24 mio. kr. sikrer, at www.skolesundhed.dk fra sommeren 2015 bliver tilgængeligt for alle landets kommuner. Redskabet har allerede bevist sit værd i 20 kommuner landet over, hvor det er blevet brugt til at holde øje med grundskoleelevers trivsel og til at skabe en platform at tale om trivsel og sundhed ud fra. Odense Kommune har brugt platformen i fire år, og her er man særdeles positive. »Det er vores erfaringer, at systemet både giver os...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind