Private plejefirmaer lukker på stribe I de første fem måneder af 2015 er 732 ansatte i private plejefirmaer berørte af konkurser. Eksperter peger på en regulær konkursepidemi som følge af prisdumping.

I denne uge berettede flere medier, at Aalborg Kommune har tabt sagen om plejefirmaet Kærkommens konkurs, efter at Lønmodtagernes Garantifond (LG) på baggrund af kurators vurdering har konkluderet, at der skete en virksomhedsoverdragelse mellem kommunen og plejefirmaet umiddelbart inden konkursen. Det betyder, at den nordjyske kommune hænger på regningen for løn, feriepenge og pension til omkring 100 tidligere ansatte i Kærkommen. KL meldte dog ud, at man vil støtte kommunen i at bringe afgørelsen for retten. »Vi har behandlet både...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind