Løhde henter spindoktor i Helsingør Kommune Fra første september bliver Martin Deichmann, kommunikationsrådgiver i Helsingør Kommune, spindoktor for sundhedsminister Sophie Løhde. Han overtaget jobbet fra Alexandra Kaarsen, der netop er stoppet.

Fra første september skifter Martin Deichmann et job som kommunikationsrådgiver i Helsingør Kommune ud med tjansen som særlig rådgiver for sundheds- og ældreminister Sophie Løhde (V). Den erfarne kommunikationsmand har tidligere været ansat i Danske Regioner og som presserådgiver i Indenrigs- og Sundhedsministeriet. Deichmann nåede at være 1,5 år i Helsingør Kommune, og ministeren udtaler til Altinget, at hun glæder sig over at få en rådgiver, der kender alle de politiske niveauer i sundhedsvæsenet: »Jeg ser meget frem til samarbejdet med...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind