Færdigbehandlings-bøder kanaliseres tilbage til kommunerne

Færdigbehandlings-bøder kanaliseres tilbage til kommunerne De voksende bøder til kommunerne for ikke at hente færdigbehandlede borgere hjem vil blive kanaliseret tilbage i kommunekasserne.

Halvdelen af de næsten 4.000 kroner, som sundhedsminister Sophie Løhde har foreslået at kommunerne fremover skal betale pr. dag en borger ligger færdigbehandlet på hospitalet, vil blive kanaliseret tilbage i kommunekasserne. Det skriver sundhedsminister Sophie Løhde i et svar til Sundheds- og Ældreudvalget. »I forslaget til nye færdigbehandlingstakster lægges der op til en model, hvor kommunernes betaling går til henholdsvis regionerne og kommunerne. Regionerne vil fortsat modtage det takstniveau for en færdigbehandlingsdag, som de allerede får i dag. Det vil sige, at regionerne...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind