Social- og Sundhedsskolen Fyn med direktør Mogens Kragh Andersen i spidsen er en af de tre uddannelsesinstitutioner, der er med i ny aftale om demenscenter.

Nyt demenscenter på Fyn skal føre viden direkte ud i praksis Kommuner og uddannelsesinstitutioner skal i samarbejde skabe et demenscenter på Fyn. Nye viden skal omsættes til direkte læring, siger direktør på Social- og Sundhedsskolen Fyn.

Flere ressourcer skal bruges til at udvikle nye indsatser på demensområdet frem til mindst juli 2020. Det er seks fynske kommuner plus Langeland og Ærø, tre fynske uddannelsesinstitutioner og OK-Fonden enige om. De har i fællesskab lavet en aftale omkring et nyt fælles udviklingscenter for demensområdet på Fyn. Social- og Sundhedsskolen Fyn er en af de tre uddannelsesinstitutioner, der er med i aftalen. Direktør Mogens Kragh Andersen forklarer, at det vigtige ved det nye demenscenter er at få skabt ny...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.