Omprioriteringsbidragets afløser er fundet Erstatningen for det omdiskuterede omprioriteringsbidrag er forhandlet på plads mellem kommunerne og staten. Der skal findes besparelser for 1 mia. pr. år, hvoraf halvdelen føres tilbage til statskassen.

Erstatningen for det omdiskuterede omprioriteringsbidrag, der blev ofret i forbindelse med årets økonomiaftale, er fundet. Et moderniserings- og effektiviseringsprogram kalder KL den nye ordning, der skal frigøre 1 milliard årligt. Deraf skal de 500 mio. kr. afleveres til staten, skriver KL i en pressemeddelelse. »Med moderniserings- og effektiviseringsprogrammet kan vi nu sammen med regeringen understøtte kommunernes opgave med at styre og prioritere den kommunale service i en tid, hvor pengene er meget små. Både vi og regeringen skal bidrage til at se...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind