Bent Hansen.

Kommuner og regioner laver stort, fælles udbud Aarhus og Odense Kommuner og Region Syddanmark og Midtjylland går sammen om et udbud på stomi-området, der skal sikre, at patienter ikke skal skifte produkt, når de kommer hjem fra hospitalet og overgår til det kommunale system.

Med et fælles udbud på stomi-området håber Aarhus Kommune, Odense Kommune, Region Midtjylland og Region Syddanmark at skabe en glidende sektorovergang for de mange tusind borgere, der lever med stomi. I dag køber kommuner og regioner meget sjældent stomi-produkter fra samme leverandør, og sektorskiftet medfører ofte et helt nyt og uvant stomi-produkt for borgeren. Hospitalernes stomi-produkter findes sjældent på kommunernes sortimentlister, fordi de er dyrere for kommunerne at købe. Derfor starter der for mange borgere en lang proces, hvor kommunen skal ansøges om et...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.