Thomas Adelskov

Kommuner går sammen om at udbrede velfærdsteknologi KL har vedtaget det fælleskommunale program for udbredelse af velfærdsteknologi, som skal sikre, at alle kommuner har adgang til aktuel viden om, hvad der egentlig virker.

Kommunerne lægger an til at tage endnu et skridt mod mere ensartethed med det fælleskommunale program for udbredelse af velfærdsteknologi, som KL’s bestyrelse vedtog i slutningen af december 2015. »Vi skal blive bedre til at dokumentere vores erfaringer i et fælles sprog, som er forståeligt for nabokommunen,« udtaler KL’s formand for Social og Sundhedsudvalget Thomas Adelskov i en nyhed på kl.dk. Velfærdsteknologi er et af de helt store buzzwords i sundhedssektoren som helhed og det kommunale landskab i særdeleshed. Målsætningen med...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.