Ole Ancker Jørgensen

Kommunallægen: Jeg er ansvarlig for det gode samarbejde I to artikler sætter Kommunal Sundhed fokus på forskellige måder at bruge en kommunallæge. I første artikel møder vi Ole Ancker Jørgensen, der er rådgivende læge på rehabiliteringscentret Fortunen i Lyngby-Taarbæk.

Rundt om i landets 98 kommuner arbejder en del læger, der alle lyder titlen ‘kommunallæge’. De er organiseret i FAKL, Foreningen af Kommunalt Ansatte læger, som er en del af Lægeforeningen. Foreningen har 90 medlemmer. Ulig de praktiserende læger og speciallægerne hører man sjældent noget fra de kommunalt ansatte læger i medierne. Men kommunallægerne udfylder en vigtig rolle, og derfor har Kommunal Sundhed interviewet to af FAKL’s medlemmer for at høre, hvad de laver i hverdagen, og hvordan de bidrager...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind