Den kommunale mand i ministeriet er årets højdespringer
»Personligt glæder jeg mig da over placeringen, men jeg ser det meget som et udtryk for den rolle ministeren og ministeriet spiller på området, hvor der er et øget fokus på det nære og sammenhængende sundhedsvæsen samtidig med, at kommunerne spiller en vigtige rolle i sundhedsvæsenet,« siger Jakob Krogh om sin flotte placering på Magtlisten.

Den kommunale mand i ministeriet er årets højdespringer Han er for første gang med på Dagens Medicins Magtliste og er strøget direkte ind på en 31. plads. Det gør Jakob Krogh, afdelingschef på ældreområdet og det nære og sammenhængende sundhedsvæsen i Sundheds- og Ældreministeriet til årets højdespringer.

Desværre, kun abonnenter har adgang til at læse denne artikel.

Få et prøveabonnement

De kommunale repræsentanter har klaret sig flot på Dagens Medicins Magtliste 2017, hvor et panel kårer de 100 mest magtfulde i det danske sundhedsvæsen. Men selvom alle de kommunale repræsentanter er gået op ad Magtlisten, så bliver de altså overhalet af ministeriets kommunale mand. For årets højdespringer er nemlig Jakob Krogh, der er afdelingschef på ældreområdet […]