Kolding samler al psykiatri under ét tag 10 millioner fra A.P. Møller Fonden til Kolding Kommune baner vej for at samle både den regionale lokalpsykiatri, socialpsykiatrien og misbrugscentret under ét tag.

Som den første kommune i landet samler Kolding regionens lokalpsykiatri og kommunens socialpsykiatri, misbrugscentret og en række andre tilbud til udsatte borgere, under ét tag. Det skriver kommunen i en pressemeddelelse. Formålet er at kunne give borgerne de bedst mulige tilbud, og samtidigt skabe en synergieffekt på et højt specialiseret område, hvor – kan man med rette bemærke – der er problemer med sammenhængen mellem regionale og kommunale tilbud. Især borgere med både et misbrug og en psykiatrisk diagnose volder...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind