Sisse Marie Welling (SF)
Foto: Københavns Kommune

København vil fastholde medarbejdere ved at tilbyde nedsat tid  Hovedstaden står til at få over 50 procent flere ældre de kommende år, nu vil Københavns Kommune tilbyde ældre medarbejdere at gå ned i tid, mens de fastholder deres pensionsindbetaling.

Københavns Kommunes sundheds- og omsorgsborgmester, Sisse Marie Welling (SF), kommer nu med nye initiativer for at fastholde og rekruttere medarbejdere i ældreplejen forud for, at partierne på rådhuset skal forhandle budgettet for 2023. Antallet af borgere over 80 år ventes nemlig at stige med 54 procent i København frem mod 2030, og det anslås, at kommunen kommer til at mangle over 3.500 ansatte i sundhedssektoren i 2030. For at løse en del af udfordringen vil kommunen som arbejdsgiver forsøge at...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind