Ny borgmester i sundheds- og omsorgsforvaltningen i København Nuværende borgmester i sundheds- og omsorgsforvaltningen i København Kommune, Sisse Marie Welling (SF), går på barsel til efteråret og overlader midlertidigt borgmesterstolen til sin partifælle Klaus Mygind.

Sisse Marie Welling er sat til at føde i sommeren men bliver på posten indtil september for at deltage i forhandlingerne om næste års budget. Derefter overtager Klaus Mygind (SF) posten, indtil hun er tilbage fra barsel. Det skriver Danske Kommuner. Barslen leder til en mindre rokade, hvor Astrid Aller (SF) overtager Klaus Myginds post som fungerende gruppeformand for SF i borgerrepræsentationen. Når Sisse Marie Welling kommer tilbage efter barsel, vender alle parter tilbage til deres oprindelige stillinger. Sisse Marie...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind