Pernelle Jensen, Fredericia Kommune
Formand for Unge- og Uddannelsesudvalget, Pernelle Jensen (V), er bekymret. Foto: Claus Fisker

I Fredericia bruger børn ned til ti år nikotinprodukter En foruroligende udvikling er i gang. Nikotinprodukter målrettes børn, og produkterne er endda genstand for afpresning børnene imellem, lyder det fra Fredericia Kommune.

Trods kampagner for at forebygge børn og unges forbrug af nikotinprodukter har Fredericia Kommune oplevet, at børn ned til ti år bruger produkterne.  Nikotinprodukter – såkaldte Puff og Elf Bars – smager af blandt andet jordbær og slik, og de er populære blandt børn og unge landet over. Også i Fredericia Kommune, der nu vil starte en målrettet indsats. Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra kommunen.  Produkterne er både sundhedsskadelige og afhængighedsskabende. I forbindelse med køb og salg af...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.