Hjemmebesøg skal hjælpe socialt udsatte børn og unge med diabetes Udgående tværfagligt team fra børneafdelingen på Holbæk Sygehus hjælper børn og unge med diabetes med at klare deres behandling.

Alle børn og unge med nydiagnosticeret type 1-diabetes, der er tilknyttet børneafdelingen på Holbæk Sygehus, er siden sommeren 2014 blevet tilbudt hjemmebesøg af et tværfagligt team. Ledende overlæge Annie Ellermann tager sammen med en diabetessygeplejerske eller en diætist fra børneafdelingen ud til alle familier, der takker ja til tilbuddet, men den underliggende dagsorden er også at finde frem til de socialt udsatte børn og familier, der har brug for ekstra støtte for bedre at kunne magte opgaven at have et...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind