Frivillige laver frugthave ved plejecenter Beboerne på et plejecenter i Thisted Kommune har fået rig mulighed for at gå udenfor og gnaske æbler eller søde bær. Frivillige står bag initiativet med at drive en økologisk frugthave på plejecenteret, som beboerne nyder godt af i hverdagen.

Et initiativ drevet af frivillige skaber livsglæde for beboerne på Plejecenter Åbakken i Thisted Kommune. Åbakkens Økologiske Frugthave opstod som en idé under coronakrisen, hvor det i en periode kun var tilladt at mødes med andre ude i fri luft. Foreningen blev således stiftet af en gruppe pensionister i 2020, og straks derefter gik gruppen i gang med at søge midler fra fonde. Blandt andet fik de midler fra Nordea Fonden og Velux, så de kunne købe en havetraktor. Og...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.