HF-elever lærer om sundhedsfag Frederikshavns Gymnasium og Frederikshavns Kommune har udviklet en ny linje på HF, hvor eleverne kan komme i sundhedsfaglig praktik.

Uddannelseskonsulenter i Frederikshavn Kommune har i samarbejde med Frederikshavns Gymnasium udviklet en såkaldt fagpakke, der betyder, at elever på HF kan komme i praktik på kommunens plejecentre, Sportsmedicinsk Center og sportsklubber.  De kan vælge at komme i praktik indenfor en række sundhedsfag for eksempel som fysioterapeut, sygeplejerske, SOSU-assistent eller ergoterapeut. Håbet er, at nogle af eleverne får lyst til at tage en sundhedsfaglig uddannelse. Teoretisk får eleverne også noget at arbejde med. Uddannelseskonsulenter og undervisere i psykologi og biologi har...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind