Slagelse har succes med tilbud til slidgigtramte Tre ud af fire får færre smerter, og en tredjedel forventer at kunne stoppe med medicin efter at have deltaget i Slagelse Kommunes særlige tilbud til slidgigtramte.

49 borgere har nu været igennem Slagelse Kommunes særlige tilbud til slidgigtramte, GLA:D, og resultaterne er meget positive. Ikke alene viser de første erfaringer, at tre ud fire får færre smerter, og en tredjedel forventes at kunne stoppe med medicin, samtidig beskriver 48 ud af 49 deltagere forløbet som ‘godt’ eller ‘meget godt’. Nina Torntoft Jensen er fysioterapeut i Sundhed og Træning i Slagelse Kommune, og har arbejdet med GLA:D på kommunens Artroseskole. Hun er imponeret over de gode resultater, de...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.