Netværk af frikommuner vil skabe sammenhæng i somatiske forløb Gladsaxe, Gentofte, Rudersdal og Lyngby-Taarbæk har sammen fået frikommunestatus til et forsøg, der skal skabe reelle, sammenhængende forløb på tværs af sektorer på det somatiske område.

I et af en række nye frikommunenetværk vil Gladsaxe, Gentofte, Rudersdal og Lyngby-Taarbæk samarbejde om at skabe nye samarbejder på tværs af det somatiske område. Visionen for projektet er, at » kommuner, praktiserende læger og hospitaler i et tæt tværsektorielt samarbejde lykkes med at skabe reelle sammenhængende forløb for borgere og patienter på det somatiske akutområde. Ambitionen er med borgeren i centrum at skabe en effektiv, driftssikker og sammenhængende varetagelse af akutområdet på tværs af kommuner og sektorer forankret i nye...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind