Efter at Peter Borup Sørensen skiftede karriere fra sundhedschef til SOSU-elev føler han, at han gør en mærkbar forskel i sit arbejde. Og han har også fået mere fritid, som han bl.a. bruger på at fiske.

Fra sundhedschef til SOSU-elev: »Den helt rette prioritet for mig« Peter Borup Sørensen stoppede som sundhedschef i Viborg for i august at begynde som SOSU-elev. Valget traf han for at gå ned i tid og for at komme tæt på mennesker. I en tre måneders praktikperiode på et plejehjem kunne han hver dag mærke, at han gjorde en forskel.

Hvis der overhovedet havde været den mindste tvivl om karriereskiftet, så fik tre måneders praktik som SOSU-elev på Bøvling Ældrecenter i Lemvig Kommune tvivlen til helt at forsvinde. Peter Borup Søren takkede i juni af som sundhedschef i Viborg Kommune for at begynde på uddannelsen til social- og sundhedshjælper. Og det valg slog en praktikperiode med ældre,  omsorg og Ludo-spil helt fast som det rigtige. Sagen med Else i Aarhus har gjort noget ved mig, for det kan ikke passe,...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i 4 uger

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 4 uger.