Projekt skal undersøge effekt af styrket indsats for nye forældre Sundhedsplejen i Aarhus Kommune skal afprøve ny tilgang til at forberede kommende forældre på familielivet.

Borgere i Aarhus Kommune, der står over for at blive forældre for første gang, får nu muligheden for at deltage i nyt forskningsprojekt, der skal ruste de kommende forældre bedre til de nye opgaver. Forskningsprojektet, kaldet Familieiværksætterne, skal undersøge, om en styrket indsats får betydning for børn og familiers trivsel frem til skolealderen. Forældrene vil i grupper blive tilbudt oplæg af eksempelvis sundhedsplejerske, psykolog, tandplejer, pædagog, bankrådgiver, advokat eller fysioterapeut, hvorefter de, med udgangspunkt i oplæggene, taler om forældreskabets glæder og udfordringer. »Familieiværksætterne er...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind