Viborg Kommune præsenterer de første erfaringer med fri ældrepleje De ti første prøvehandlinger på Sundheds- og Omsorgsområdet i Viborgs arbejde med velfærdsaftalen har været stor succes. Flere prøvehandlinger er på vej.

Syv af ti prøvehandlinger i Viborg Kommunes arbejde med velfærdsaftalen og den fri ældrepleje har fungeret så godt, at de bliver ført ud i livet. De tre resterende skal der arbejdes videre på i næste runde, som løber frem til starten af august, hvor seks nye prøvehandlinger skal sættes i gang. Det skriver Viborg Kommune i en pressemeddelelse. En af prøvehandlingerne har skabt trivsel blandt medarbejderne og frigiver sundhedsfagligt personale til fordel for borgeren. Målet med prøvehandlingen var at frigøre...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind