Fælles-nej til omprioritering er »et kraftigt signal« Formand for Foreningen af Socialchefer Helle Linnet vurderer, at vedtagelsen af et forslag om at bakke KL op i kampen mod omprioriteringsbidraget sender et stærkt signal til regeringen, som Lars Løkke og co. nødvendigvis må være lydhøre over for.

KL’s kommunalpolitiske topmøde i Aalborg i sidste uge var proppet med pinger fra alle dele af den urskov af institutioner og organisationer, der udgør ‘det offentlige’ Danmark – alle lige fra statsministeren til Lægeforeningens formand var mødt op til mødet, der foregik over to dage i Aalborg Kongres- og Kulturcenter. En af deltagerne var Helle Linnet, der er social- og arbejdsmarkedsdirektør i Vordingborg Kommune, men også formand for Foreningen af Socialchefer. Hun kunne på mødet med tilfredshed konstatere, at kommunerne...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.