Ergoterapeuter har fået palliativ kompetenceprofil En ny kompetenceprofil beskriver ergoterapeutens rolle i den palliative behandling med udgangspunkt i både det kommunale og regionale perspektiv.

Ergoterapeut  og ph.d. Line Lindahl-Jacobsen, der er adjunkt på University College Sjælland har taget initiativ til at skabe en kompetenceprofil for de ergoterapeuter, der arbejder på det palliative område. Og det var på tide; de fleste andre faggrupper, der beskæftiger sig med palliativ behandling, har nemlig allerede en kompetenceprofil, der beskriver, hvad man forvente af bidrag fra ergoterapeuterne, ligesom man ved, hvordan faggruppen kan deltage i en tværfaglig koordinering. Det skriver University College Sjælland i en pressemeddelelse. Line Lindahl-Jacobsen har samarbejdet med fire...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind