Gribskov styrker plejen af døende Plejepersonale fra Gribskov Kommune har fået et fagligt løft af medarbejdere fra Onkologisk-Palliativ Afdeling på Nordsjællands Hospital.

Gribskov Kommune arbejder på et generelt kompetenceløft inden for det palliative område, og derfor har henved 20 medarbejdere fra kommunen været på 3-dages kursus i palliation. Kurset afdækkede både rent plejefaglige og mere personlige og menneskelige aspekter af palliation. Plejepersonalet lærte blandt andet om smertelindring og symptombehandling af kvalme, delir og opkastninger. De hørte også om de sundhedsfaglige retningslinjer, og så blev de klogere på, hvordan man overhovedet identificerer en borger, der kan have brug for palliation. »Det er vigtigt,...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind