Efter store problemer i Den Sociale Hjemmepleje: Nu er genopretningen i gang
Niels Nielsson, der er social- og sundhedshjælper i afdelingen på Nørrebro og tillidsrepræsentant, har oplevet den seneste tid som værende stærkt frustrerende, fordi han og hans kolleger ikke har følt, de har kunnet levere den faglige kvalitet, de gerne ville. Nu er genopretningen i gang.Foto: Privat

Efter store problemer i Den Sociale Hjemmepleje: Nu er genopretningen i gang En omorganisering i Den Sociale Hjemmepleje i København har skabt store problemer for medarbejdere og borgere. Et team er ved at rette op, og tillidsrepræsentant tror på igen at kunne levere god faglig kvalitet.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind