Rehabiliterende tilgang gør ansatte gladere En ny undersøgelse fra KORA viser, at ansatte på både offentlige og private plejecentre bliver mere tilfredse med deres jobs, når de arbejder rehabiliterende.

Det har en markant effekt på de ansattes jobtilfredshed og oplevelse af mening med deres arbejde i hjemmeplejen, når de hjælper ældre til at blive mere selvhjulpne. Det viser en rapport fra KORA, der har kortlagt arbejdsvilkårene i de nordiske landes ældrepleje. Undersøgelsen er foretaget som en spørgeskemaundersøgelse blandt 361 kommunalt og privatansatte førstelinjemedarbejdere i hjemmeplejen, og den viser, at medarbejdere, der dagligt arbejder med rehabilitering i højere grad end andre oplever, at de får den nødvendige videreuddannelse, at de får støtte fra...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.