Dine gode øjeblikke med demens skal forme ny bydel Hvad skaber vilkårene for gode øjeblikke på trods af eller endda på grund af demens? Det skal et nyt projekt i Odense kortlægge, og resultaterne bliver en del af grundlaget for demensbydelen Byen for Livet.

Når Odense Kommune i 2019 slår portene op for en helt ny bydel, der er indrettet med særligt fokus på at skabe livskvalitet for borgere med demens – Byen for Livet – bliver det blandt andet med et ønske om at facilitere flere gode øjeblikke i hverdagen for demente borgere og deres pårørende. For at klarlægge, hvad der skaber sådanne gode øjeblikke, beder Byen for Livet nu borgerne med demens, pårørende og medarbejdere i kommunerne, der har med demensområdet at gøre, at...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.