Coronakrisen har styrket det tværsektorielle samarbejde om socialt udsatte
»Jeg er overhovedet ikke i tvivl om, at det arbejde vi har lavet er en investering i de socialt udsatte. Det er tiltag, der kommer til at blive,« siger Jean Hald, enhedschef for Det Nære Sundhedsvæsen i Region Hovedstaden.

Coronakrisen har styrket det tværsektorielle samarbejde om socialt udsatte Risikoen for coronasmitte blandt socialt udsatte og hjemløse fik sat turbo på det tværsektorielle samarbejde i hovedstaden, og flere håber, det fortsætter efter corona. Få socialt udsatte har fået coronavirus, men nu begynder de at vise sig på hospitaler af andre grunde og i dårligere forfatning end normalt.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.