Det står der om sundhed i finanslovsudspillet for 2023

Det står der om sundhed i finanslovsudspillet for 2023 Finansminister Nicolai Wammen har i dag fremlagt regeringens forslag til en finanslov for næste år. Regeringen foreslår at pengene til sundhedsvæsenet skal gå til psykiatrien samt ældre, men der fremgår ingen konkrete øremærkninger af udspillet.

På et pressemøde har regeringen i dag offentliggjort finanslovsudspillet for 2023. En fortsat pulje til COVID-19-indsatsen og en noget udefinerbar reserve til sundhedsvæsnet er blandt punkterne. Med en inflation, der brager derudaf, og et presset sundhedsvæsen er der nok at tage fat om. Den økonomiske situation betyder, at regeringen lægger op til en stram finanslov, hvor kun det vigtigste kan prioriteres. Det er et udspil uden ret mange konkrete forslag, og hvor det meste skal være op til forhandling. Det...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind