Akutteam skal sikre Faxe-borgere hurtig pleje og behandling Fra sommeren 2015 kan borgere i Faxe Kommune få hjælp til hurtig pleje og behandling af et akutteam. Målet er at forebygge indlæggelser og genindlæggelser.

Akutteams bliver mere og mere udbredte i landets kommuner, og til sommer får også Faxe Kommune på sydsjælland et team, der kan yde pleje til hjemmeboende borgere med et akut plejebehov, der dog ikke er så alvorligt syge, at de nødvendigvis behøver en indlæggelse. Det oplyser kommunen. Kommunens nye akutteam bliver bemandet af sygeplejersker, der kan tage de relevante prøver og efterfølgende diskutere med borgerens egen læge, hvad borgeren har brug for. Måske skal han eller hun blive i eget hjem, men...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.