Sønderborgs akutteam forkorter liggetiden Ny KORA-evaluering viser, at det kommunale akutteam i Sønderborg har gjort den gennemsnitlige hospitalsindlæggelse kortere for de borgere, der kommer i kontakt med tilbuddet.

En ny evaluering af akutteamet i Sønderborg Kommune viser, at borgere, der kommer i kontakt med kommunens akutteams er indlagt kortere tid på de lokale hospitaler. Faktisk faldt liggetiden fra 2012 til 2014 for disse borgere fra 5,8 til 5,1 dag. »Det ser ud til, at akutteamet har en del af æren for den kortere liggetid. Personalet på sygehusene oplever, at borgere udskrives hurtigere på grund af akutteamet, og både sygeplejersker i akutteamet og hjemmesygeplejersker oplever også, at borgere udskrives...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind