Ældre Sagen i opråb: Alt for mange ældre får afslag på nødvendige hjælpemidler
»Vi vil stærkt opfordre kommunerne til, at de lever op til servicelovens regler om at bevilge nødvendige hjælpemidler, bilstøtte og socialpædagogisk støtte,« siger Michael Teit Nielsen, vicedirektør i Ældre Sagen.

Ældre Sagen i opråb: Alt for mange ældre får afslag på nødvendige hjælpemidler I et brev til social- og ældreministeren skriver Ældre Sagen om mange henvendelser fra ældre, der får afslag på hjælpemidler og socialpædagogisk støtte.

For ofte lyder der et nej fra kommunen, når en ældre borger søger om hjælpemidler, boligændringer eller bilstøtte, som vil kunne give den ældre bedre mulighed for at klare sig selv i hverdagen. Afslagene på hjælpemidler og anden støtte efter serviceloven er en tendens, som Ældre Sagen ofte får henvendelser om. »Vi vil stærkt opfordre kommunerne til, at de lever op til servicelovens regler om at bevilge nødvendige hjælpemidler, bilstøtte og socialpædagogisk støtte. Når ældre ikke får den rette hjælp...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind