Hvornår holder du mest af hverdagen? Samtalekort skal skabe god dialog mellem ældre og plejere Ældre Sagen og en række kommuner lancerer samtalekortene Drømmesamtaler, der skal facilitere god dialog og højne ældres livskvalitet.

De nye samtalekort ‘Drømmesamtaler’ skal skabe rum til samtaler mellem den ældre og plejer og få den ældre til at tale om oplevelser fra fortiden og drømme for fremtiden. Drømmesamtaler er udviklet i samarbejde mellem Ældre Sagen og Langeland, Gentofte, Slagelse, København, Rudersdal og Haderslev kommuner. Kortene kan indeholde spørgsmål som ‘hvornår holder du mest af hverdagen?’, kortene skal gerne tage samtaler nye steder hen. »Det er vigtigt for livskvaliteten at blive mødt og set som et helt menneske. Vi...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind