Grossist kan ikke få lov at sælge eftertragtet hjælpemiddel Selvom flere kommuner har haft besøg af sælgere fra Abbott, der har præsenteret den nye glukosemåler Freestyle Libre, kan en af landets største grossister på diabetesområdet ikke få lov at sælge produktet.

Grossisten Reamed er af kommunernes mest brugte leverandører på diabetesområdet, hvor firmaet indkøber og videreformidler alle diabetesrelaterede produkter undtagen insulin Virksomheden har dog endnu ikke den eftertragtede glukosemåler Freestyle Libre i sin portefølje af produkter, da producenten Abbott slet ikke svarer på henvendelser fra Reameds direktør Dorte Storgaard: »Jeg har anmodet Abbott skriftligt om at få lov at sælge deres produkt, men de svarer simpelthen ikke,« fortæller Dorte Storgaard. Flere kilder fortæller til Kommunal Sundhed, at firmaet tilsyneladende helst handler direkte med den enkelte...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.