Sanne Haase bliver den 1. marts VIVE's nye forsknings- og analysechef.

VIVE har fundet ny forsknings- og analysechef Sanne Haase er det nye ansigt i spidsen for forskning og analyse i VIVE Sundhed. Her skal hun overtage stillingen fra Mickael Bech, der for kort tid siden meldte sin afsked. 

Den 1. marts kommer til at markere et nyt kapitel i Sanne Haases arbejdsliv. Hun er nemlig valgt som forsknings- og analysechef i VIVE Sundhed, der er den ene af VIVEs seks analyseafdelinger.  VIVEs direktør, Lotte Jensen, ser frem til samarbejdet med den nye forsknings- og analysechef: »Vi glæder os til at byde Sanne Haase velkommen. Hun har solid erfaring med både personaleledelse og forskningsfaglig ledelse af tværvidenskabelige vidensmiljøer. Samtidig har hun bred erfaring med mange af de opgaver, emner...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind