VIVE-ekspert: Sundheden i din kommune afgøres af uddannelse og økonomi
»Hvis vi skal øge folkesundheden for de mange, så handler det om priser, adgang, forbud og så videre. Det er de politiske set svære og upopulære våben, der skal tages i brug,« siger Sidsel Vinge, projektchef hos VIVE, som her ses ved 2019-udgaven af '2 dage for sundheden'.Foto: Joachim Rode

VIVE-ekspert: Sundheden i din kommune afgøres af uddannelse og økonomi Årets kommunebarometer fra Kommunal Sundhed viser, at der i kommunerne er en stærk sammenhæng mellem uddannelse og økonomi på den ene side og sundhed på den anden. Derfor skal der arbejdes mere strukturelt end individbaseret, hvis folkesundheden skal øges, mener Sidsel Vinge, projektchef hos VIVE.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.