Ventetid og kvalitet for demensudredning halter Kapaciteten er ikke fulgt med behovet, og derfor er der flere problemer med demensudredningen, viser ny årsrapport for demensområdet.

Patienter venter for længe på at komme til første udredningssamtale for demens. Og når patienterne kommer til udredningssamtalen, kan der stilles spørgsmålstegn ved udredningens kvalitet. Styregruppen er bekymret for om kvaliteten i udredningen af demens kan opretholdes, når der kun foretages meget få udredninger Hanne Gottrup, overlæge og formand for Dansk Klinisk Kvalitetsdatabase for Demens Dansk Klinisk Kvalitetsdatabase for Demens i Regionernes Kliniske Kvalitetsudviklingsprogram har udgivet ny årsrapport med data fra 2020, og de nye data viser, at det halter...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind