»Beboerne har taget godt imod ukrainerne, og man kan komme langt med en hånd på skulderen og et glimt i øjet,« siger centerchef Birgitta Sloth Christiansen.

Ukrainske flygtninge løser praktiske opgaver på ældrecentre i Rebild Seks ukrainske flygtninge har hen over sommeren udført praktiske opgaver på Rebild Kommunes ældrecentre. Det har løst et problem med ferieafløsere og frigjort fastansatte hænder til plejeopgaver.

Rebild Kommune stod inden sommerferien med et problem, som mange andre kommuner sikkert kan nikke genkendende til. Der manglede sommerferieafløsere for, at vagtplanen kunne gå op. Derfor slog kommunens Center Pleje og Omsorg sig sammen med Center Arbejdsmarked og tilbød praktiske job til nogle af de 505 ukrainske flygtninge, som var tilknyttet kommunens jobcenter. Seks ukrainere blev i uge 28 tilknyttet hvert deres ældrecenter med en jobbeskrivelse, der bl.a. gik på, at de skulle stå for nogle af de mange...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind