Tværfagligt samarbejde får hjerneskadede tilbage i job Hvis hjerneskadede skal tilbage på arbejdsmarkedet, skal kommunens medarbejdere være ekstra gode til at samarbejde på tværs af fag og forvaltninger. Det viser en evaluering fra Hvidovre Kommune.

At tværfagligt samarbejde er en forudsætning for at få hjerneskadede – der ofte både modtager en beskæftigelsesfaglig, socialfaglig og sundhedsfaglig indsats – tilbage i arbejde, lyder måske ikke så overraskende. Og hypotesen viser sig da også at holde stik; i hvert fald hvis en evaluering fra Hvidovre Kommune står til troende. Her har man i 2012-2014 styrket indsatsen for 18-64-årige, der har pådraget sig en hjerneskade fx ved trafikulykke, blodprop eller hjerneblødning. Det tværfaglige samarbejde mellem alle de medarbejdere, der spiller ind i...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.