Sygehus planlægger indlæggelse og udskrivelse på samme tid Samtaler med patienter og pårørende danner på Ældremedicinsk Afsnit på Sygehus Vendsyssel udgangspunkt for en plan for både behandling og udskrivelse.

Ældremedicinsk Afsnit på Sygehus Vendsyssel har det seneste år afprøvet samtaler, hvor sygehus i fællesskab med patienter og pårørende på en og samme tid fastsætter mål for indlæggelse og udskrivelse. »Formålet er, at alle patientforløb i afsnittet afvikles uden spildtid, og at der tænkes på planlægning af udskrivelse allerede ved indlæggelse. Patienterne skal ikke vente på en plan efter, de er blevet behandlet, siger afsnitsledende sygeplejerske Dorte Nielsen i en kommentar på sygehusets hjemmeside. En indlæggelse på Ældremedicinsk Afsnit skyldes...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind