Svækkede ældre skal kunne sige nej tak til genoplivning ved hjertestop
At hjertet holder op med at slå, er for mange den naturlige afslutning på livet, derfor skal svækkede ældre have muligheden for at sige nej tak til genoplivning ved hjertestop, foreslår sundheds- og ældreminister Magnus Heunicke (S).Foto: Joachim Rode

Svækkede ældre skal kunne sige nej tak til genoplivning ved hjertestop Borgere skal digitalt kunne registrere, at de ikke ønsker genoplivning ved hjertestop. Fravalget træder i kraft, den dag man er i daglig kontakt med sundheds- eller plejepersonale, foreslår sundhedsministeren.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind