Sundhedsstyrelsen søger kommuner til forsøg inden for frit valg To forsøg inden for rehabilitering og madservice er godkendt til 10-12 kommuner hver især. Seks kommuner har indtil videre fået tilsagn om forsøg.

Blot seks kommuner har indtil videre fået tilsagn til at gå i gang med et af to forsøg inden for henholdsvis rehabilitering og madservice og derfor søger Sundhedsstyrelsen nu flere ansøgere. Det første forsøg omhandler en forsøgsordning med styrket frit valg inden for rehabilitering. Der er afsat 34 mio. kr. til forsøget, der er screenet til 10-12 deltagerkommuner. I skrivende stund har Odense, Frederikssund og Struer kommuner fået tilsagn om forsøg. Interesserede kommuner kan søge og læse mere her. Det...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.