Sundhedsaftale i Region H sætter fokus på dobbeltdiagnoser Arbejdet med borgere, der både har misbrug og psykisk sygdom, er højt prioriteret i sundhedsaftalen for kommuner i Region Hovedstaden. Men den gode løsning ligger dog ikke lige for.

Hovedstadsregionen vil i de kommende år særligt have fokus på personer, der både har et misbrug og en psykisk lidelse – en såkaldt dobbeltdiagnose. Det er ét af resultaterne af regionens sundhedsaftale med de 29 kommuner i regionen. »Det er næsten pinligt, at der ikke har været mere fokus på det før, men vi må også erkende, at det er et utrolig kompliceret område,« siger regionsrådsmedlem og formand for sundhedskoordinationsudvalget Per Seerup Knudsen (S) fra Region Hovedstaden. Kommunal Sundhed har...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind